Tulaga tulaga ese mo le mamanu o le malamalama o laufanua

O le faʻamoemoe o le faʻamalamalamaina o le laufanua e ese mai le faʻamalamalamaina o totonu ma faʻamalama siosiomaga fausaga, o lona faʻamoemoe autu o le faʻaleleia lea o le aʻafiaga o vaaiga e fatu ai se ituaiga o laufanua po.O le mea lea, i tulaga o le malamalama ma ata paolo, e tatau ona tatou taumafai e filifili punaoa malamalama ma sili atu le taʻitaʻiga ma le pulea, ma faʻaitiitia le faʻaogaina o moli faʻamalama lautele.

moli fanua o togalaau
E eseese tele auala mo moli e faalagolago ile nofoaga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o moli auala i itu uma e lua o le auala o togalaau e tatau ona i ai le toniga ma faʻaauau pea le malamalama, ma faʻafetaui ai le manaʻoga mo le saogalemu.

O le susulu o le moli e tatau ona faʻavae i luga o manaʻoga o le gaioiga ma le saogalemu, o le susulu poʻo le pogisa tele e mafai ona mafua ai le le fiafia i tagata asiasi, ma e tatau ona gauai faapitoa le mamanu o moli i le susulu.O le nanaina o moli i totonu o laau e maua ai le malamalama talafeagai e aunoa ma le faʻamalamalamaina.

moli vao
O loʻo iai foʻi le tele ma le tele o moli o loʻo faʻaaogaina i le mamanu o laufanua faʻaonaponei.O le solia o tapula'a masani o moli mutia, moli auala, moli tanumia ma isi, e fou ma fatufatua'i.O le tele o ata lafoia na faia i le taimi o le moli, o le malamalama ma le paolo e ogatusa ma le siosiomaga ma le siosiomaga, sili atu ona faʻafaigofieina le faʻaogaina o le malamalama ma le ata lafoia e faʻateʻa ese ai le natura, ma sili atu ona faʻaogaina i le fatuina o se vaaiga patino ma le siosiomaga.

 

Fa'ailoa le tele o ituaiga masani o moli fa'afanua.

1 La'au moli

moli lologa o laau


①E masani ona tuu moli i luga o le eleele ma o le faatulagaga e fuafuaina e tusa ai ma le ituaiga ma foliga o laau.
②Afai e te manaʻo e faʻamalamalamaina se tulaga maualuga i luga o le laau, o se pou uʻamea e tutusa le maualuga ma le tulaga faʻafefe e mafai ona tuʻu i tafatafa o le laau e faʻapipiʻi ai le moli.

 

2 Faamalamalamaina o moega fugalaau

Faamalamalamaina o moega fugalaau


①Mo fugalaʻau i luga o le eleele, o se moli e taʻua o le magic valley luminaire e faʻaaogaina mo le faʻamalamalamaina o lalo, o le moli e masani ona tuʻu i le ogatotonu poʻo le pito o le fugalaau, o le maualuga o le moli e faʻalagolago i le maualuga o le fugalaau.
②O moli e masani ona fa'aogaina e fa'amumūmū, fa'ama'i fa'ama'i, u'amea u'amea ma fa'apogai moli LED, fa'aaogā fa'apogai moli ma se fa'ailoga lanu e fai si maualuga.

 

3 Fa'amalama o le Vaitafe

Fa'amalama vai
①O le vai ma le vaituloto moli: moli ma molī e faʻamalamalamaina le vaaiga i le matafaga, e mafai ona faʻaalia i luga o le vai;mo mea i luga o le matafaga, o loʻo avanoa molī lologa e faʻamalamalamaina;mo le malosi o le vai o lo'o avanoa moli lologa e fa'afefe sa'o ai le vai.
② faʻamalamalamaina o le vaipuna: i le tulaga o vaalele vai, o mea faʻapipiʻi lolovaia faʻapipiʻiina i totonu o le vaitaele i tua o le spout poʻo totonu o le vai e toe paʻu i totonu o le vaitaele i lalo o le tautoulu, pe lua nofoaga e faʻapipiʻi i luga o moli.O le fa'aaoga soo o lanu mumu, lanumoana ma samasama, sosoo ai ma le lanu meamata.
③ Faʻamalamalamaina o afu: mo vaitafe ma afu, e tatau ona faʻapipiʻi le moli i le pito i lalo o le vai e paʻu ai.

 

https://www.wanjinlighting.com/

 


Taimi meli: Nov-25-2022